iGreenway

Na jaren gewerkt te hebben in zowel de private als de publieke sector, heeft Ianthe Groeneweg-Pourier in 2012 het adviesbureau iGreenway opgericht. iGreenway adviseert organisaties op de vakgebieden Inkoop, Human Resources en Financi├źn en levert trainingen op het terrein van Bedrijfsvoering, onder andere Risicomanagement en Procesmanagement.

Daarnaast begeleidt iGreenway organisaties bij het bepalen van hun strategische keuzes in het kader van Business Development. iGreenway helpt haar klanten bij het bepalen en het behalen van hun doelstellingen, door een brug te slaan tussen de organisatie en haar mensen. Dit kan bijvoorbeeld door processen op elkaar aan te sluiten of door medewerkers te trainen. Maar ook 'slim' inkopen kan hieraan bijdragen.De opdrachten worden, al dan niet in samenwerking met strategische partners, uitgevoerd door Ianthe Groeneweg-Pourier.

iGreenway is gevestigd in Rotterdam, maar opereert in heel Nederland alsook internationaal, onder andere in de Caribische delen van het Koninkrijk.